72. Koğuş Full Tek Parça Izle

72. Koğuş Full Tek Parça Film izle

Bugün merak ettim, uzun süre önce çıkan şu 72. koğuşu hazır boş zaman bulmuşken bir izleyeyim dedim. Ve Gerçek anlamda hoşuma gitti, o içeride yaşanan haksızlıklar ve insanların bencilliği tüm gerçekliği ile anlatılmış. İçeride yatan kader mahkumu insanlara üzülüyorum, ALLAH yardımcıları olsun ve bu filmi sitemde sizlerle paylaşmak ve sizlerinde izlemesini sağlamak istedim. Bir çok video sitesinde yazıyorlar 72. koğuş full izle – 72. koğuş online film izle – 72. koğuş tek parça izle indir gibi yazılar fakat giriyorsunuz izleyemiyorsunuz. Bu filmi uguragdas.com.tr ayrıcalığı ile youtubede bir arkadaşımızın upload ettiği tek part videoyu sizlere izletmek istiyorum.

72. Koğuş filmini izle
72. Koğuş filmini izle

72. Koğuş Filmi

Ne yazık ki Telif yasaları gereğince film eklenmemiştir.

72. Koğuş Filminin Özeti

Orhan Kemal’in başyapıtı ’72. Koğuş’ insan haysiyetinin düşebileceği en dipsiz kuyunun hikayesidir…
1940’lı yıllar, II. Dünya Savaşı’nın etkisindeki Türkiye’nin kıtlık yılları. Cezaevinin 72 nolu koğuşunda çeşitli suçlardan yatan Adembabalar…
İnsan insanın kurdudur dercesine, acıları, insanlığa özlemi, hayata dair düşleri, onuru, aşkları ve kavgaları içerisinde dipsiz bir çukurun içini görüyoruz.
En yakınını üç kuruşa satabilecek kadar alçalmışların ve üç kuruşunu sonuna kadar paylaşabilenlerin dünyasıdır bu çukur.

72. Koğuş bir insanlık öyküsüdür ve kaybettiğimiz değerleri bir tokat gibi yüzümüze anımsatır.

Paylaş:

“72. Koğuş Full Tek Parça Izle” üzerine bir yorum

  1. izlemenizi şiddetle tavsiye edrim bunlar inanmak istemeyeceğiniz gerçekler cezaevinde işler aynen böyle dönüyor gardiyanlara özellikle dikkat edin cezaevinde paran yoksa çömelecek bi yer bile bulamassın bu filmi izlememde emeği geçen herkeze teşşekkür edeim elinize emeğinize sağlık

    Yanıtla

Yorum yapın